ankahaber

16 Şubat 2016 Salı Gündemi

Türkiye

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI  -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’nı, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi'ni ziyaret ediyor. (Saat: 14.30/16.00) -Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'n

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI 

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’nı, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi'ni ziyaret ediyor. (Saat: 14.30/16.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Yemen Cumhurbaşkanı Mansur Hadi ile bir araya geliyor ve Cumhurbaşkanı Hadi ile çalışma yemeğine katılıyor. (Saat: 17.15)

 TBMM GENEL KURULU 

-Meclis'te, Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 15.00)

-Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Suriye'deki gelişmeler konusunda Meclis'i bilgilendiriyor. (Saat: 15.30) 

GRUP TOPLANTILARI 

-MHP, AK Parti, HDP ve CHP grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 10.30/11.15/12.30/13.30) 

EŞ GENEL BAŞKAN YÜKSEKDAĞ'IN PROGRAMI 

-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Grup Toplantı Salonu'nda, Van İşadamları Derneği heyeti ile görüşüyor. (Saat: 14.00)

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR 

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçeleri görüşülüyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Anayasa Mutabakat Komisyonu toplanıyor. (Saat: 15.00)

-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu toplanıyor. (Saat: 15.15)

-TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda, İş Kanunu ile Türkiye İş Kurumu Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 15.30)

 TBMM'DE CENAZE TÖRENİ

-TBMM 16’ncı Dönem Konya, 20’nci Dönem Ankara Milletvekili Şaban Karataş için Meclis'te cenaze töreni düzenleniyor. (Saat: 11.00) 

SURİYE GELİŞMELERİ 

 -Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. 

TÜİK 

TÜİK, Aralık ayı Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00) 

TÜİK, Aralık ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

KISA VADELİ DIŞ BORÇ İSTATİSTİKLERİ 

Merkez Bankası, Aralık ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)    

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.