ankahaber

Gül: Trump Küresel Bir Tehlike Oldu

Türkiye

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Türkiye ile ilgili utanç verici twitler atan Amerika Başkanı Trump başkanlığa aday olduğu ilk günden bugüne hiçbir değer ve ilke tanımayan söylem ve politikalarıyla küresel bir tehlike oldu. Bu tehdide karşı tüm ülkeler barış ve ticaret için dayanışma içinde olmalıdır” dedi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Türkiye ile ilgili utanç verici twitler atan Amerika Başkanı Trump başkanlığa aday olduğu ilk günden bugüne hiçbir değer ve ilke tanımayan söylem ve politikalarıyla küresel bir tehlike oldu. Bu tehdide karşı tüm ülkeler barış ve ticaret için dayanışma içinde olmalıdır” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye ile ABD’nin gerilen ilişkileri ve Dolarda meydana gelen dalgalanma üzerine Twitter’dan ABD Başkanı Donald Trump’a tepki gösterdi. Gül, Trump’ı etiketleyerek, “Türkiye ile ilgili utanç verici twitler atan Amerika Başkanı Trump başkanlığa aday olduğu ilk günden bugüne hiçbir değer ve ilke tanımayan söylem ve politikalarıyla küresel bir tehlike oldu. Bu tehdide karşı tüm ülkeler barış ve ticaret için dayanışma içinde olmalıdır” paylaşımında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.