ankahaber

Gündemde Bugün-24 Ocak 2017 Salı

Türkiye

24 Ocak 2017 Salı gündem özeti, güne damga vuran konular ve görüşmeler

TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Mozambik'te temaslarda bulunacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanına katılıyor ve Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Şefik Dzaferoviç ve Halklar Meclisi Başkanı Safet Softiç ile görüşüyor. (Saat: 10.30-14.00)
 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'nun katledilişinin 24. Yıl dönümü sebebiyle eşi Güldal Mumcu'nun evini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından Uğur Mumcu Sokağı'nda düzenlenecek törene katılacak.  (Saat:13.00)
-Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek Programında Fatih Altaylı'nın konuğu olacak. (Saat:21.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Birleşik Krallık Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Lord Price ile bakanlıkta bir araya gelecek.
(Saat:15.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANTALYA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 
Antalya Rixos Sungate Hotel'de "Tapu ve Kadastro 2016 Yılı Faaliyetlerinin ve 2017 Hedeflerinin Değerlendirilmesi Çaliştayı'na katılacak. (Saat:10.30)
 
BAKAN ARSLAN ANKARA’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sheraton Otel’de  ASELSAN tarafından düzenlenen “5G ve Ötesi Teknolojileri Konferansı”nı katılacaktır. (Saat:09.00)
 
TBMM BASIN TOPLANTISI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan Basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu 2016 yılı Aralık ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını açıklıyor. (Saat: 14.00)

KÜLTÜR SANAT
-"İstiklalden İstikbale Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı" filminin basın tanıtımı, Grand Cevahir Hotel'de yapılacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası gruplarında son hafta, 5 maçla başlayacak. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Anagold 24 Erzincanspor'u konuk edecek.
(Saat:18.30)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.