ankahaber

Gündemde Bugün-24 Şubat 2017 Cuma

Türkiye

24 Şubat 2017 Cuma Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Çevre Projeleri Açılış Töreni’ne katılıyor. (Saat:10.30)


BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, YASED - Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin 36’ıncı Genel Kurul toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,
Çevre Projeleri Açılış Törenine katılacak. 

BAKAN ELVAN ERZİNCAN'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Erzincan Valililği'ni, 3. Ordu Komutanlığı'nı, Belediye Başkanlığı'nı, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve Cazibe Merkezi bilgilendirme toplantısına katılacak. (Saat:09.30-10.00-10.30-11.00-14.00)

BAKAN BOZDAĞ ANKARA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, SETA'da “Cumhurbaşkanlığı Sisteminin Anayasal Tasarımı” programına katılacak. (Saat: 11.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Çalışma Hayatı İştişare Toplantısı'na katılacak. (Saat:09.30)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenliyor. (Saat:11.00-11.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı konut satış istatistiklerini ve 2016 yılı aralık ayı katı yakıtlar verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-BM gözetimindeki Suriye görüşmelerinin ikinci gününde BM Suriye Temsilcisi Staffan De Mistura, Beşşar Esed rejimi ve muhalefet heyetleriyle ayrı ayrı bir araya gelecek.
-Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, resmi ziyarette bulunduğu Lübnan'da Meclis Başkanı Nebih Berri ve Başbakan Saad Hariri ile görüşecek.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Türkiye Diyanet Vakfı Kocatepe Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek 2017 yılı hac kura çekimine katılıyor. (Saat: 15.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası Çaykur Rizespor-Kayserispor ve Kasımpaşa-Bursaspor maçlarıyla başlayacak. (Saat:19.00-20.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi 23. haftasında, Anadolu Efes-Baskonia ve Real Madrid-Darüşşafaka Doğuş karşılaşmaları yapılacak. (Saat:20.00-23.00)
-UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi, İsviçre'de yapılacak. UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiltaş'ın rakibi belli olacak. (Saat:15.00)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.