ankahaber

Gündemde Bugün-24 Temmuz 2016 Pazar

Türkiye

24 Temmuz 2016 Pazar gündem özeti, güne damga vuran konular ve görüşmeler

TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Partisi tarafından organize edilen ve taksim meydanında yapılacak "CHP Cumhuriyet Ve Demokrasi" mitingine katılacak. (Saat:18.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ İSTANBUL VE EDİRNE'DE
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 28. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı ile 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izleyecek.
(Saat:10.00-17.30)

DÜNYA
-İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Nijerya, Gana, Gine ve Mali'yi içeren 6 gün sürecek Batı Afrika turuna çıkacak.
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor

GÜNCEL
-CHP, “Cumhuriyet ve Demokrasi İçin Buluşuyoruz” sloganıyla, 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni İstanbul Taksim Meydanı’nda protesto ediyor. (Saat: 18.00)
--Sivil Memurlar Sendikası ve Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası Üyeleri, Kızılay’da ortak basın açıklaması yapıyor. (Saat: 12.00)

SPOR
-At yarışlarında 65. Başbakanlık Kupası Koşusu, Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak. (Saat:20.30)
-28. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, İstanbul Boğazı'nda Kanlıca ile Kuruçeşme arasındaki parkurda yapılacak.(Saat:10.00)
- 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Sarayiçi'ndeki Kırkpınar Er Meydanı'nda başpehlivanlık final müsabakasıyla sona erecek.
(Saat: 09.30-18.00)
-Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, Finlandiya'da düzenlenen 20 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncülük maçında Almanya ile karşılaşacak.
(Saat: 18.30)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.