ankahaber

Gündemde Bugün-25 Ocak 2017 Çarşamba

Türkiye

25 Ocak 2017 Çarşamba gündem özeti, güne damga vuran konular ve görüşmeler

TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Mozambik temaslarının ardından Afrika turunun üçüncü durağı Madagaskar'ın başkenti Antananarivo resmi ziyarette bulunacak.   
 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ ANKARA’DA
-Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV işbirliğinde yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlendiği Türkiye 100 Yarışmasında kazananların ödül törenine katılacak. (Saat:17.00)
 
 BAKAN ÖZLÜ  
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sheraton Otel’de 7. Buhara Medya Ödülleri Törenine katılacak. (Saat:19.30)

BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Termal Turizm Çalıştayı Ön Toplantısına, Eskişehir İl Koordinasyon Toplantısına ve Kanal 26 tarafından düzenlenen Sporun Enleri Ödül Töreni'ne katılacak. (Saat:15.00-16.00-18.30)

 
TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Başkanlık Divanı toplanacak. (Saat:15.00)
 
TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecek.  (Saat:11.30) 
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2017 yılı Ocak ayına ilişkin sektörel güven endekslerini açıklıyor. (Saat:10.00) 

KÜLTÜR-SANAT
-"Yeni Türk Müziği Hareketi" projesinin ilk konseri, "Muzaffer Sarısözen ve Yeni Halk Müziği", CRR'de müzikseverlerle buluşacak. (Saat:20.00)
 
GÜNCEL
-Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Parti Genel Merkezi’nde gündeme ilişkin konuları değerlendirecektir. (Saat:12.30) 
 
SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası gruplarında son hafta, 6 maçla devam edecek. Gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.