ankahaber

Gündemde Bugün-26 Şubat 2017 Pazar

Türkiye

26 Şubat 2017 Pazar Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde IKBY Başkanı Mesud Barzani'yi kabul edecek. (Saat:17.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde halka hitap edecek. (Saat:14.00)

 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve il başkanlarıyla Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.
(Saat:13.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin Vesayet Karnesi programının açılış konuşmasını yapacak. (Saat:18.00) 

BAKAN SOYLU ÇANAKKALE'DE
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti İl Başkanlığının kahvaltı programı ile İÇDAŞ Kongre Merkezi'ndeki halk oylaması toplantısına ve Bayramiç Belediyesi hizmet binasının açılışına katılacak. (Saat:10.30-14.00-16.00)
 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Rumeli-Balkan Buluşmasına ve Kosova’nın kurtuluş Etkinliğine katılacak. (Saat:10.00-19.00)

BAKAN EROĞLU İSTANBUL'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni ziyaret edecek, Bağlarbaşı Caddesi'nde Fidan Dikimi ve Dağıtımı programına  ve Okullar Hayat Bulsun Projesi'ne katılacak. (Saat:13.30-14.00-14.30)

BAKAN BOZDAĞ KONYA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ramada Otel'de STK Platformu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi konulu konferansa katılacak. (Saat:19.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

-Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Hocalı katliamının 25. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve devlet erkanının da katılımıyla yürüyüş ve anma töreni düzenlenecek.

KÜLTÜR-SANAT
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu edinen "Reis" filminin galası TİM Show Center’da yapılacak. (Saat:19.30)

GÜNCEL
-Demokrat Parti,12.Olağan Büyük Kongresi’ni Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde yapacak. (Saat:10.00)
-İçişleri Eski Bakanı Meral Akşener, Vatanseverler Derneği tarafından düzenlenecek olan "Milli İradenin Önemi" konulu konferansa konuşmacı olarak katılacaktır. (Saat:15:00-17:00 ) 

 
-SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 3 maç ile devam edilecek. Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği, Osmanlıspor-Medipol Başakşehir, Gaziantepspor-Fenerbahçe maçları oynanacak. (Saat:13.30-16.00-19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftası Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank-Gaziantep Basketbol maçlarıyla sürecek.
(Saat:16.00-18.00)
-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftası Canik Belediyespor-MBK Doğuş Hastanesi müsabakasıyla tamamlanacak. (Saat:14.00)

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.