ankahaber

Gündemde Bugün-29 Temmuz 2016 Cuma

Türkiye

29 Temmuz 2016 Cuma gündem özeti, güne damga vuran konular ve görüşmeler

TÜRKİYE 
- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan'ı kabul edecek. (Saat:17.30)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ ANKARA'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Darbelere karşı özgürlüğümüzü savunuyoruz" adlı kadın buluşmasına katılacak. (Saat:18.00)

BAKAN TÜFENKCİ HATAY'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hatay'da  il protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek ve değerlendirme toplantısı yapacak, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulunacak. (Saat:09.00-09.30-14.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nı ziyaret edecektir. (Saat: 13.00)


BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nı ziyaret edecektir. (Saat: 14.30)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI
--Meclis’te Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ
--Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Haziran ayına ilişkin Dış Ticaret İstatistiklerini ve ikinci çeyrek Turizm İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum lider Nikos Anastasiadis ile Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.

SPOR
-Futbolda kulüplerin yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip ediliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.