ankahaber

Gündemde Bugün - 6 Mart 2016 Pazar

Türkiye

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Boğaz Köprüsü'nde incelemelerde bulunuyor. (Saat: 14.30)   -CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Wyndham Grand Kalamış Marina Otel'de, Der

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Boğaz Köprüsü'nde incelemelerde bulunuyor. (Saat: 14.30)

 

-CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Wyndham Grand Kalamış Marina Otel'de, Dersimspor dayanışma gecesine katılıyor. (Saat: 19.00)

 

-BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ

- Meclis Genel Kurulu’nda, Ekonomi Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Maliye Bakanlığı bütçeleri görüşülüyor ve 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı 5’inci maddesine kadar oylanıyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik e Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,  3. Boğaz Köprüsü'nde “Son Tabliye Kaynak Töreni”ne katılıyor. (Saat: 14.00)

 

 -BAKAN BOZKIR BELÇİKA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye-AB Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika’ya gidiyor. 

 

-BAKAN EROĞLU GİRESUN’DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valiliği ziyaret ediyor, toplu açılış ve temel atma törenine atılıyor, koordinasyon toplantısına katılıyor ve partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor. (Saat: 11.15/12.00/14.00/16.00)

 

 -BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Dudayev Parkı'nda, Darıca STK’lar ile düzenlenen kahvaltıya katılıyor. (Saat: 10.30) 

 

-SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

-TEPAV'IN BASIN TOPLANTISI

-Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı, TOBB Üniversitesi Kampüsü TEPAV Binası'nda düzenlenen basın toplantısıyla “81 İl İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği 2016” raporunu açıklıyor. (Saat: 09.30)

 

-MECLİS’TE BÜTÇE MARATONU ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERİYOR

-Meclis Genel Kurulu’nda bütçe maratonu 9 Mart Çarşamba günü sona erecek. Meclis’in gündemini ise bütçenin yanı sıra dokunulmazlık ve yeni anayasa tartışmaları oluşturacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.