ankahaber

İzmir Fuarı'na Karşıyaka damga vuracak

Türkiye

İZMİR (ANKA) - Bu yıl 84. kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'na iddialı bir şekilde hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, 180 metrekarelik stantta proje ve yatırımlarını tanıtacak. Stantta, ilçenin simgesi olan Anıt'ın da 3 metrelik dev maket

İZMİR (ANKA) - Bu yıl 84. kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'na iddialı bir şekilde hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, 180 metrekarelik stantta proje ve yatırımlarını tanıtacak. Stantta, ilçenin simgesi olan Anıt'ın da 3 metrelik dev maketi yer alacak.

-DEV FUAR AÇILIYOR-

Türkiye'nin en büyük ve köklü fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl 84'üncü kez açılacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı, 28 Ağustos- 6 Eylül tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda ziyaretçilerini kabul edecek. Yaklaşık 2 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarın bu yılki ana teması ise "Eğitim" olacak.

-KARŞIYAKA'YLA İLGİLİ HER ŞEY BU STANTTA-

Karşıyaka Belediyesi, İEF'ye bu yıl 180 metrekarelik stantla katılacak. 3. Hall giriş kapısının yanında yer alan stanttaki 8 ayrı iletişim noktasında -başta Karşıyaka'nın Filizleri Projesi olmak üzere- belediyenin eğitime yönelik proje ve yatırımları ile uluslararası çalışmalar ve ödüller, kültürel ve sanatsal faaliyetler, çocuklara ve gençlere yönelik hizmetler anlatılacak. Ziyaretçiler, diledikleri konularda, bilgi ve dokümana ulaşabilecek.

-KODA KONSER VERECEK-

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası da her gün stantta vereceği mini konserler ile ziyaretçilerin güzel vakit geçirmesini sağlayacak. Belediyenin halk oyunları ekibi de sergileyecekleri  gösteriler ile fuara renk katacak. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.