ankahaber

Milletvekilinin Kızı Afrin Klibini Yazdı Ve Söyledi

Türkiye

AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait'in kızı Bükre Sena Sait'in kendi yazdığı ve söylediği Afrin- Zeytin Dalı Operasyonunu konu edinen İngilizce RAP parçası büyük ilgi gördü.

AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait'in kızı  Bükre Sena Sait'in kendi yazdığı ve söylediği Afrin- Zeytin Dalı Operasyonunu konu edinen İngilizce RAP parçası büyük ilgi gördü.

ABD'yi ve ABD Başkanı Trump'ı eleştiren bu klipte, Türkiye'nin uluslararası hukukta haklılığını İngilizce sözlerle bir Amerikan müzik kültürü ile dile getiriliyor. PKK, YPG, PYD, DAEŞ gibi terör örgütlerinin  Daltonlara benzetildiği klipte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünya Beşten Büyüktür" sözüne vurgu yapılıyor.


Afrin- Zeytin Dalı Operasyonu (Afrin-Olive Branch Operation) Rap klibi ile başta ABD olmak üzere tüm yabancı ülkelere anlayacakları dilde ve tarzda adeta ders veriliyor. Türkiye'nin leyhinde uluslararası algının oluşması ve başta gençler olmak üzere  farklı kesimlere Türkiye'nin haklılığını vurgulu  bir şekilde anlatan güzel klibi izlemeniz dileğiyle

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.