ankahaber

Milli Savunma Bakanı Akar'dan 'Anneler Günü' Mesajı

Türkiye

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakan Akar'ın mesajı şöyle; 

"Değerli Silah ve Mesai Arkadaşlarım,

Karşılıksız sevginin, sabır, şefkat, fedakârlık gibi insani değerlerin timsali ve ilk öğretmenimiz olan annelerin bu anlamlı gününü en içten duygularımla kutluyorum.

Anneler; hayata gözlerimizi açtığımız andan itibaren bizler için sıcak bir yuva, yaralarımıza merhem, dertlerimize derman, sığınacağımız güvenli bir limandır.

Hayatının her anını çocuklarına vakfeden saygıdeğer annelerimiz; engin hoşgörüsü, sevgi ve merhamet dolu yürekleriyle sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir toplum yaşantısının oluşmasında ve böylelikle güçlü bir toplum yapısının inşa edilmesinde de önemli rol oynamaktadır.

Bizler, “ana gibi yar olmaz” diyen ve “cennetin anaların ayakları altında” olduğuna inanan bir kültürün mensuplarıyız. Bu nedenle en yüksek saygıyı ve en derin sevgiyi hak eden kıymetli anneler daima baş tacımızdır.  

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, şu anda karada, denizde ve havada zorlu arazi ve iklim şartlarında kahramanlık ve fedakârlıkla görev yapan tüm silah ve mesai arkadaşlarımın kıymetli annelerine şükranlarımı sunuyorum.

Tüm annelerin “Anneler Günü”nü bir kez daha kutluyor; kendilerine sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde huzur dolu bir ömür diliyor; ebediyete intikal etmiş tüm annelerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.