ankahaber

Üzerinden Çıkanlar Şok Etti

Türkiye

Diyarbakır’da bir yolcu otobüsünde, durumundan şüphelenilen bir yolcunun üzerinde yapılan aramada, şüphelinin vücuduna jelatin naylon ile sarılı ve ayrıca çorap içlerine gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 32 bin TL olan 33 adet yurda kaçak yollard

Diyarbakır’da bir yolcu otobüsünde, durumundan şüphelenilen bir yolcunun üzerinde yapılan aramada, şüphelinin vücuduna jelatin naylon ile sarılı ve ayrıca çorap içlerine gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 32 bin TL olan 33 adet yurda kaçak yollardan sokulmuş cep telefonu ele geçirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildi.

Çınar/TRT Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen yol kontrol ve araması esnasında, Mardin ili istikametinden Diyarbakır istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsünde, durumundan şüphelenilen bir yolcunun üzerinde yapılan aramada, şüphelinin vücuduna jelatin naylon ile sarılı ve ayrıca çorap içlerine gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 32 bin TL olan 33 adet yurda kaçak yollardan sokulmuş cep telefonu ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile yakalanan cep telefonlarına el konulurken, yakalanan 1 şüpheli hakkında adli işlemlere devam ediliyor.  

Diyarbakır Valiliği’nin konuya ilişkin açıklamasında, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılık ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.