ankahaber

Zirve'den Önce Akademik Forum

Türkiye

Türkiye’nin evsahipliğinde İstanbul’da 23-34 Mayıs günlerinde  ilk kez gerçekleşecek olan BM Dünya İnsani Zirvesi öncesi,  21 Mayıs’ta Akademik Forum düzenlenecek. Forum’un açılış konuşmasını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yapacak. Dışişleri Bakanlığı

Türkiye’nin evsahipliğinde İstanbul’da 23-34 Mayıs günlerinde  ilk kez gerçekleşecek olan BM Dünya İnsani Zirvesi öncesi,  21 Mayıs’ta Akademik Forum düzenlenecek. Forum’un açılış konuşmasını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yapacak.

Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi (SAM) tarafından Le Méridien İstanbul Etiler Hotel’de insani faaliyetler bağlamında bölgesel ve küresel konuları tartışmak ve ileriye dönük bir vizyon çizebilmek amacıyla gerçekleşek olan Akademik Forum’a akademi camiası, düşünce kuruluşları, diplomatlar, sivil toplum temsilcileri ve basın mensuplarının katılacağı bildirildi.

Akademik Forum'un alanında uzman uluslararası akademisyenlerin ve sahada aktif olarak çalışan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin insani konuları geniş perspektifle tartışmaları için zemin oluşturacağı da belirtildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.