ankahaber

Adana Büyükşehir: "Eğitime Ara Vermiyor"

Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Bilgiküpü seminerleri kapsamında “Kamu İdarelerinde Risk Yönetimi ile Affetmek- Öfke Yönetimi” konularında Seyhan Oteli’nde bir eğitim programı düzenlendi. RİSKİ YÖNETME

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Bilgiküpü seminerleri kapsamında “Kamu İdarelerinde Risk Yönetimi ile Affetmek- Öfke Yönetimi” konularında Seyhan Oteli’nde bir eğitim programı düzenlendi.

RİSKİ YÖNETMEK

Kurumsal risk haritası çıkarılmasının ve riskli alanlara yönelik kurumsal tedbirlerin alınmasının amaçlandığı Kamu İdarelerinde Risk Yönetimi” seminerinde, kamu idarelerinde etkin risk yönetim sistemi oluşturmaya yönelik strateji, yöntem, araç ve tekniklerin aktarıldı, dünyadan ve Türkiye’den uygulama örnekleri verildi.

AFFET, UZUN YAŞA

Kişisel Gelişim Uzmanı İkbal Kaya’nın, “Affetmek- Öfke Yönetimi” konusunda verdiği eğitimde ise, affetmenin ve öfke yönetiminin insan yaşamındaki yeri ve önemi ele alındı. Affetmenin, uzun yaşamın sırrı olduğu vurgulanan eğitimde, affetmemenin insan ruhu ve bedeninde yarattığı rahatsızlar konusunda da bilgi verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.