ankahaber

Başkan Güney Kardeş Şehir Weilburgda

Yerel

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve eşi Weilburg’da Hans Peter Schick’in davetlisi olarak ''Weilburg Scholsskonzerte'' Uluslararası Klasik Müzik Festivalinin açılış konserine ve yerel seçimleri kazanarak yeni Belediye Başkanı seçilen Johannes Hanisch 'in mazbata törenine katılmak için gittiği Kardeş şehir Weilburg'da ziyaretlere devam ediyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney  ve eşi Weilburg’da Hans Peter Schick’in davetlisi olarak ''Weilburg Scholsskonzerte'' Uluslararası Klasik Müzik Festivalinin açılış konserine ve yerel seçimleri kazanarak yeni Belediye Başkanı seçilen Johannes Hanisch 'in mazbata törenine katılmak için gittiği Kardeş şehir Weilburg'da ziyaretlere devam ediyor.



''Weilburg Scholsskonzerte'' Uluslararası Klasik Müzik Festivalinin açılış konserine katılan Başkan Güney ve eşi konser sonrasında, Almanya'ya yerleşen Kızılcahamam Belediyesi'nin eski personeli Hikmet Bozkurt ve eşi  Mehtap Bozkurt tarafından ziyaret edildi.
Bozkurt çiftinin yeni doğan bebeklerine hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Eşi Ayşe Güney, Belediyemizin uyguladığı hoşgeldin bebek hediyesini takdim ettiler.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.