Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Gündemde Bugün-11 Ocak 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına ve Hayri Gür Spor Salonu/Trabzon'da AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Programına katılacak. (Saat:11.00-16.00)

BAKAN SELÇUK KÜTAHYA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kütahya Valiliği’ni ziyaret edecek, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:16.00-16.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2018 Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 2018 Kasım ayı Ödemeler Dengesi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Koç Üniversitesi ve TÜSİAD ortaklığı ile oluşturulan Ekonomik Araştırma Forumu (EAF) tarafından InterContinental Istanbul’da “2019 Yılında Türkiye Ekonomisi” başlıklı bir konferans düzenlenecek. (Saat:09.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Voleybol'da Efeler Ligi’nin 13. haftası Galatasaray-Jeopark Kula Bld. karşılaşması ile başlayacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.