Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI ihracat

Gündemde Bugün-12 Mart 2022 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHPURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumuna katılacak. 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Siyaset ve Liderlik Okulu 17. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni"ne katılacak. (Saat:12.30)

BAKAN VARANK ANTALYA’DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya EXPO 2016, Şakayık Salonu’nda TÜBİTAK 29. Bilim Olimpiyatları Ödül Törenine katılacak, Antalya Teknokenti ziyaret edecek, ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde KOMATEK&İMDER 16. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarına katılacak. (Saat:10.00-13.00-15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig’in 29. Haftası Atakaş Hatayspor – Vavacars Fatih Karagümrük, Altay – Öznur Kablo Yeni Malatyasqpor, Kasımpaşa – Çaykur Rizespor, Trabzonspor – Çaykur Rizespor maçlarıyla başlayacak. (Saat:13.30-16.00-16.00-19.00)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 23. Haftasına Ziraat Bankkart – Avşar Maden Suyu Afyon Bld. Yüntaş, Bursa B. Şehir Bld. – Allpower Akü Cizre Bld., Sorgun Bld. – Fenerbahçe HDI Sigorta karşılaşmalarıyla devam edilecek. 

-Misli.com Sultanlar Ligi'nin 23. haftasına Türk Hava Yolları-Sarıyer Bld. karşılaşmasıyla devam edecek. (Saat:15.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.