Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Gündemde Bugün-17 Eylül 2021 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezinde AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına başkanlık edecek, Cumhuriyet Meydanında Mersin Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00-17.00)

BAKAN VARANK KOCAELİ VE İSTANBUL’DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilişim Vadisi/Gebze’de TEKNOFEST Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışmasına, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü, Olimpik Yüzme Havuzunda TEKNOFEST İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışmasına ve Video Konferans ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa’nın Ortaklaşa Kurduğu “Akıllı KOBİ Platformu” Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-14.0017.30)

POLİTİKA

- Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türk Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanlığı’nı ve Gaziler Fizik ve Tedavi Eğitim ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret edecek. (Saat:10.30-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Temmuz ayı Kısa Vadeli Dış Borç istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ağustos ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkedeki gelişmeler ve dünyadaki yankıları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Ligin 5. Haftası Altay-Göztepe, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Vavacars Fatih Karagümrük maçlarıyla başlayacak.(Saat:20.00-20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.