Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping 24 Adet Sipariş Aldı

Gündemde Bugün-22 Ekim 2021 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN VARANK ANKARA'DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB İkiz Kulelerde Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) 19. Olağan Genel Kuruluna katılacak. (Saat:14.30)

EKONOMİ

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Eylül ayı Kurulan ve Kapanan Şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkedeki gelişmeler ve dünyadaki yankıları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Oş Devlet Üniversitesi, Oş İlahiyat Fakültesi ve İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret edecek, Özgen İmam Serahsi Camii ve Külliyesi Açılış Programına katılacak, Özgen İmam Serahsi Camii Cuma Hutbesi ve Cuma Namazı kılacak. (Saat:09.00-12.15-13.30)

SPOR

-Süper Lig’in 10. Hafta açılış maçında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor – Altay karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

TFF 1. Lig’in 10. Haftası Eyüpspor – Adanaspor, MKE Ankaragücü – Manisa Futbol Kulübü maçlarıyla başlayacak. (Saat:20.00-20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.