Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu MSB Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi

Gündemde Bugün-22 Eylül 2021 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu Genel Görüşmelerine Katılmak Üzere  bulunduğu ABD’de temaslarda bulunacak.

BAKAN VARANK İSTANBUL'DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Atatürk Havalimanı, TEKNOFEST Take-Off Sahnesi & Ana Sahne ve Google Standı'nda Google Oyun ve Uygulama Akademisi Tanıtım ve İmza Törenine, Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali'nde Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında düzenlenen Take-Off Uluslararası Girişim Zirvesi Ödül Törenine katılacak. (Saat:14.45-17.40)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te Zafer Partisi Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, HDP İstanbul Milletvekili Züleyha Gülüm, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Tüketici Güven Endeksini ve Ağustos ayı Motorlu Kara Taşıtları verilerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkedeki gelişmeler ve dünyadaki yankıları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig’in 6. Haftasına Gaziantep Futbol Kulübü-Medipol Başakşehir, Göztepe-Atakaş Hatayspor, Yukatel Kayserispor-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek. (Saat:17.00-20.00-20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.