Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik

Gündemde Bugün-22 Nisan 2021 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısına başkanlık edecek, İklim Liderler Zirvesi’ne Canlı Bağlantı ile katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulu Başkanvekilleri ile Toplantı yapacak. (Saat:13.30-15.00-17.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), IV.Çeyrek: Ekim-Aralık ve Yıllık, 2020 Hanehalkı Yurt İçi Turizm verilerini ve Nisan ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşmasına yönelik yansımalar takip ediliyor,

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 36. haftası Aytemiz Alanyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü, Kasımpaşa-Medipol Başakşehir maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:16.00-19.00)

-Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’de play-off serisi ikinci maçında Real Madrid ile karşılaşacak. (Saat:20.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.