Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri gündem özeti süt

Gündemde Bugün-23 Ekim 2020 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK GİRESUN'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ülper Şehit Ümit Kılıç Yatılı Bölge Okulu’nu, AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmalarına katılacak. (Saat:11.15-13.00-15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, HDP Muş Milletvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-12.00-13.00-14.00-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Katı Yakıt İstatistiklerini, 2019 yılı Araştırma-Geliştirme Faaliyetleri Araştırması sonuçlarını ve 2020 yılı Bitkisel Üretim II. Tahmini rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Eylül ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısı ve yansımaları takip ediliyor, 

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ağrı'da Patnos Camii Açılışı, Cuma Namazı ve Hutbe İradı gerçekleştirecek. (Saat:11.00)

SPOR

-Süper Lig'in 6. hafta açılış maçında Kasımpaşa ile Göztepe karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Orhan Saka Salonu'nda yapılacak. (Saat:14.30)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.