Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-24 Ocak 2020 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının Açılış Törenine katılacak, Vahdettin Köşkü'nde Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel ile görüşecek ve Kuveyt Ulusal Meclis Başkanı Marzuk Ali El Ganim’i Kabul edecek. (Saat:10.30-14.30-18.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 Kasım ayına ilişkin Katı Yakıtlar verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Ocak ayı Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hiçmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 2019 Aralık ayına ilişkin Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD'nin düzenlediği operasyonla öldürülmesinin ardından İran'daki gelişmeler takip ediliyor. 

GÜNCEL

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi ve ICC Milletlerarası Tahkim Divanı işbirliğiyle Fairmont Quasar İstanbul Otel'de 15. ICC Türkiye Tahkim Günü Konferansı düzenlenecek. (Saat:09.30)

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak. (Saat:15.00)

-Süper Lig'in 19. haftası açılış maçında Gençlerbirliği - Gaziantep Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00) 

-TFF 1. Lig'in 19. haftası açılış maçında Akhisarspor - Bursaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

-Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta maçında AX Armani Exchange Milan’ı konuk edecek. (Saat:20.45)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 14. haftası Halkbank – Bursa B.Şehir Bld. karşılaşmasıyla başlayacak. (Saat:15.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.