Gündemde Bugün-25 Mart 2022 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanında Tokat Havalimanı ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:15.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da "İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması" toplantısına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN VARANK KAHRAMANMARAŞ’TA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret edecek, Altınşehir Kuyumcu Sanayi Sitesi’nde Gemoloji Laboratuvarı ve Ayar Evi Açılış Törenine katılacak, AK Parti İl Başkanlığını, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda Sanayicilerle İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:09.15-10.00-17.00-18.00-18.15)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılı Canlı Hayvan ve Hayvansal Ürün Fiyatları ve Üretim Değeri verilerini, Mart ayı Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara Alaçaatlı Ayşe Hatun Camii açılışına katılacak, Cuma Namazı ve Hutbe irad edecek. (Saat:11.30)

SPOR

-Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague 32. Hafta maçında İspanya'nın Barcelona takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:23.00)

-Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 25. haftası Spor Toto-Fenerbahçe HDI Sigorta karşılaşmasıyla başlayacak. (Saat:13.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.