Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay

Gündemde Bugün-29 Nisan 2021 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanına katılacak. (Saat:17.00)

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'UN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kamu Denetçiliği Kurumu ve Türkiye Satranç Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çevrimiçi Satranç Turnuvası” ödül törenine katılacak. (Saat:15.00) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Hizmet Üretici Fiyat endeksini ve Nisan ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşmasına yönelik yansımalar takip ediliyor,

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 38. haftası Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor-Helenex Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü-Gaziantep Futbol Kulübü, Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:16.00-16.00-20.30-20.30)

-UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçlarında Manchester United-Roma, Villareal-Arsenal karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00-22.00)

-FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası’nın kura çekimi Almanya'nın Berlin şehrinde Verti Music Hall'de gerçekleştirilecek. (Saat:14.00)

-Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’de play-off serisi dördüncü maçında Real Madrid ile karşılaşacak. (Saat:22.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.