Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gündemde Bugün-5 Mayıs 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Moldova Başbakanı Pavel Filip’in davetine icabetle Moldova’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
 
BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA’DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hilton İnn Gardenn’da Türkiye Çevre Koruma Vakfı Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödül Törenine katılacak. (Saat:13.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Alternatif ve Tamamlayıcı Tıp Tedavileri Uygulama Merkezi Açılış Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'na, AK Parti İl yönetim teşkilat toplantısı ve plaket törenine katılacak, Toplum Gönüllüleri Derneği mensuplarıyla biraraya gelecek. (Saat:17.00-18.30-20.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, IV.Çeyrek: Ekim-Aralık ve Yıllık, 2016 Hanehalkı Yurtiçi Turizm istatistiklerini
açıklayacak. (Saat:10.00)    

GÜNCEL
-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, kendisini ziyaret etmek isteyen eski İçişleri Bakanı Meral Akşener’i, makamında kabul edecek. (Saat:15.00)
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Rusya’nın Kostroma şehrinde Diyanet İşleri Başkanlığının da yapımına katkı sağladığı Kostroma Camii’nin açılışını gerçekleştirecek. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, açılışın ardından Kostromalı Müslümanlara Cuma Hutbesi irad edecektir. (Saat:11.00-12.30)

SPOR
-Spor Toto Süper Ligin açılış maçında Antalyaspor ile Medipol Başakşehir karşılaşacak. (Saat:20.00)
-Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil ve kadınlarda müsabakalar sona erecek. Şampiyonanın 4. gününde erkekler serbest stilde 70 kiloda Yakup Gör ve 125 kiloda Taha Akgül, kadınlarda 58 kiloda Derya Bayhan ve 69 kiloda Buse Tosun mücadele edecek.
-
Avrupa Karate Şampiyonası, Kocaeli'de sürüyor
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.