Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis demet akalın zorlu psm Sertab Erener Aleyna Tilki gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş tarkan

Gündemde Bugün-5 Mayıs 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri-Valilik Önünde Kayseri Kadın Kolları İl Kongresine, Kocasinan'da  Kayseri Şehir Hastanesi Açılışına ve Osman Ulubaş Fen Lisesi Açılışına katılacak. (Saat:14.30-16.30-18.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Ovacık Taha Akgül Spor Salonu'nda AK Parti Ankara Kadın Kolları 4. Olağan İl Kongresine, Kayseri-Valilik Önünde AK Parti Kayseri Kadın Kolları İl Kongresine, Kocasinan'da Kayseri Şehir Hastanesi Açılış Törenine ve Osman Ulubaş Fen Lisesi Açılışına katılacak. (Saat:11.00-14.30-16.30-18.30)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı NihatZeybekci, Denizli Valililğini ziyaret edecek, Delikliçınar Meydanında DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Töreni ile Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifakaları Dağıtım Törenine katılacak, Esnaf Ziyaretinde bulunacak, AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.00-12.30-13.30) 

POLİTİKA

-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ile CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç ve Özgür Özel, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirecek. (Saat:11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kocatepe Camii Fuar Alanında TDV Kadın Aile ve Gençlik Merkezi’nin (KAGEM) düzenlediği “İrade, Erdem ve Hürriyet” temalı V. Kocatepe Gençlik Fuarı’nın açılışına katılacak. (Saat:14.00)

SPOR

-Süper Lig'in 32. haftasına Kardemir Karabükspor-Atiker Konyaspor, Trabzonspor-Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor-Osmanlıspor karşılaşmalıryla devam edilecek. (Saat:16.00-19.00-19.00)

-Spor Toto 1. Lig'in son haftasına Çaykur Rizespor-Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Altınordu-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Boluspor-Denizlispor, Samsunspor-Ümraniyespor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:17.00-17.00-19.00-19.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 28. hafta, Fenerbahçe Doğuş-Beşiktaş Sompo Japan, Gaziantep Basketbol-Banvit, Galatasaray Odeabank- İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor-Yeşilgiresun Belediyespor karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-20.15)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.