Gündemde Bugün-8 Ekim 2021 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanında 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurasına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN VARANK KONYA’DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Selçuklu Kongre Merkezi’nde KOP Bölge Kalkınma Programı Tanıtım Toplantısına, Selçuklu Bilim Merkezinde 8. Konya Bilim Festivali Açılış Törenine, Konya Model Fabrika ve OSB 5. Kısım Altyapıları Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00-14.00-17.00)

EKONOMİ

-Hazine ve Maliye Bakanlığı (HZM), Eylül ayı Vergi Kimlik Numarası ve Mükellef Sayıları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkedeki gelişmeler ve dünyadaki yankıları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şehitkamil Ali Topçuoğlu Camii’de Sabah Namazı Gençlerle Buluşma, Gaziantep Valiliği’ni Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı  ziyaret edecek, 04-06 Yaş Ravza Kur’an Kursu açılışına katılacak, Ulu Camii’de Cuma Namazı İradı, Gençlik Merkezi Temel Atma Törenine ve TDV Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu açılışına katılacak. (Saat:05.30-10.00-10.30-11.00-12.23-14.00-15.30)

SPOR

-A Millî Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu yedinci maçında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Norveç ile karşılaşacak. (Saat:21.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.