Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

106 Yaşındaki Covid-19 Hastası Kadın İyileşerek Taburcu Edildi

Kuzeydoğu Çin eyaleti Jilin'in yerel yetkilileri, COVID-19 hastası 106 yaşındaki bir kadının eyalet başkenti Changchun'da yatırılmış olduğu hastaneden iki gün önce taburcu edildiğini açıkladı. 
 


Hasta, pandemi vakalarının Jilin'de yeniden ortaya çıkmasından bu yana hastaneye yatırılmış en yaşlı hasta. COVID-19 teşhisi konduktan sonra 14 Nisan tarihinde Jilin Üniversitesi Hastanesi'ne kabul edilmişti. Komple bir muayeneden sonra hekimler hastanın, beyin atrofisi de dahil birçok yan sağlık sorunu olduğunu saptamışlardı. 

Esasen hastane, 13 Nisan gününde engelli kişiler, yaşlı insanlar ve kendi bakımlarını üstlenemeyecek durumdaki diğer hastalar için özel ve uzmanlaşmış bir tedavi alanı oluşturmuştu. Bu alana kabul edilen 130'dan fazla hastanın 20'si taburcu edilmiş bulunuyor. 

Öte yandan COVID-19 nedeniyle hastaneye yatırılmış olan toplam 2 bin 76 hastanın bin 737'si iyileşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.