Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

2022 Guangzhou Fuarı’nda 30 Milyon Ürünün Tanıtımı Yapılıyor

131’inci Çin İthalat ve İhracat Fuarı geçen cuma günü kapılarını ziyaretçilerine açtı. Guangzhou Fuarı olarak da bilinen bu organizasyon, Çin’in iki taraflı ticaretini yani ulusal ve uluslararası ticari dolanımını teşvik amacını güdüyor. 15-24 Nisan arasında 10 gün sürecek olan fuarda internet sergisi, sınırlar üstü elektronik ticaret teşvikin dönük etkinlikler yapılacak. 32 ülke ve bölgenin katıldığı fuarda, sanal olarak organize edilen bölümde 2,9 milyonu aşkın ürünün tanıtımını yapıyor. Söz konusu ürünler, tüketim mallarından elektrikli ev aletlerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.
 


Fuarın açılış konuşmasını yapan Çin Ticaret Bakan Yardımcısı Wang Shouwen, Çin hükümetinin Guangzhou Fuarı’na verdiği önemi vurguladı. Açılışa iki ayrı mesaj gönderen Xi Jinping de bu düzenlemenin uluslararası ticarete yaptığı katkının altını çizerek, Çin’in küresel ortama açılımı için oluşturduğu önemi belirtti ve ülkenin dış ticarette yüksek kalitede gelişimini bu düzenlemeler aracılığıyla sağladığını dile getirdi.

Düzenleyicilerin açıklamalarına göre; dünyanın her tarafından gelen 25 bin girişim, ürünlerini 126 kategoriye ayrılmış 50 sergileme bölgesinde tanıtacak. Bunun dışında, daha az kalkınmış bölgelerden gelen katılımcılar için “kırsal canlandırma” adı verilen bir bölüm de bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.