Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, İtalya’da

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ve Başbakanlık AB Müsteşarı Sandro Gozi ile bir araya geldi.

Bozkır, İtalya’daki temaslarının ikinci gününde, ilk olarak AB Müsteşarı Gozi ile Başbakanlıkta görüştü. İkilinin gündeminde, Türkiye-AB ilişkileri, vize serbestisi, bölgesel gelişmeler, sığınmacı krizi, Türkiye’nin bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik mücadelesinin olduğu belirtildi.

Bakan Bozkır, buradan İtalya Dışişleri Bakanlığına geçerek, Bakan Gentiloni ile bir araya geldi.

Verimli geçtiği ifade edilen Bozkır-Gentiloni görüşmesinde de Türkiye’nin AB üyelik süreci, Türkiye-İtalya ilişkileri, vize, sığınmacı krizi ile Türkiye’nin terör örgütü PKK başta olmak üzere terörle mücadelesi ele alındı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.