Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

AB Havayolu Şirketleri İran’a Uçuşlarına Son Veriyor

ABD’nin nükleer anlaşmadan çekilmesinin ardından İran’a uygulayacağı yaptırımlar nedeniyle bu ülke iş yapan Avrupalı şirketler faaliyetlerini gözden geçirmeye devam ediyor. Son olarak da Avrupa havayolu şirketlerinden gelen iptaller dikkat çekiyor.

Aviation Tribune sitesine göre, Avusturya Havayolu şirketi, İran’ın İsfahan ve Şiraz kentlerine yönelik uçuşlarının Eylül ayından itibaren durdurulacağını duyurdu. Şirket, Tahran’a uçuşlarını ise sürdürecek.

Geçen Cumartesi günü Hollanda’nın dev havayolu şirketi KLM “olumsuz sonuçlar ve mali görünümü” gerekçe göstererek Eylül’den başlayarak Tahran’a uçuşlarına son vereceğini açıklamıştı.

KLM, 2013 yılında durdurduğu uçuşlarına, 2015 tarihli nükleer anlaşması ardından 2016 yılında yeniden başlatmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.