Amerika'dan Türkiye'ye Mülteci Takdiri

ANKARA (ANKA)-Levant İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı ve Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı Yakın Doğu İşleri Suriye Müzakere Bürosu Özel Temsilci Vekili Aimee Cutrona Türkiye'de temaslarda bulundu.



ABD Büyükelçiliği'nden verilen bilgiye göre ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile birlikte ziyaretlerde bulunan Cutrona, Suriye konusunda koordinasyonu sağlamak ve Türkiye'nin süregelen cömert insani yardımları karşısında ABD hükümetinin duyduğu derin takdiri iletmek üzere 16 Ağustos'ta Dışişleri Bakanlığı Suriye Genel Müdürü Büyükelçi Selçuk Ünal ile bir araya geldi.

-YALAN ÜZERİNE SİYASET YAPILIYOR

Bu arada ABD Büyükelçiliği, Türkiye'de bazı muhalefet partileriyle yazar-çizerlerin ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir "anlaşma" veya "pazarlık" yapıldığına dair iddiaların yalan olduğunu bildiren bir açıklama yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.