Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Çin, Avrupa’da Demiryoluyla Yük Taşıdığı Şehir Sayısını 174’e Çıkarıyor

Ulusal Demiryolları İşletmeciliği, Çin’in önümüzdeki pazartesi gününden itibaren, ülkede demiryoluyla insan ve yük taşımacılığında etkililiği daha da artırma amacıyla yeni bir işletme planı uygulamaya başlayacağını bildirdi.



Bu çerçevede, Çin ile Avrupa arasında demiryolu nakliyatı/ulaştırmacılığı daha da geliştirilmiş olacak. Öyle ki, günde 78 yük katarı 23 Avrupa ülkesinde bulunan 174 kent ile bağlantı sağlayacak. China State Railway Group Co, Ltd mevcut sefer planına şimdi beş yük treninin de eklenmiş olacağını açıkladı. 

Çin demiryolları üzerinde her gün 21 binden fazla yük treni gidip geliyor olacak. Öte yandan, China State Railway Group Co, Ltd  çok sayıda yeni hattın da yılsonuna değin işletmeye sokulacağını duyurdu. Bu bağlamda bazı kentler kendi tren işletmesini de ilk kez başlatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.