Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Çin: Taiwan Adası Çevresinde Yaptığı Müşterek Askeri Tatbikat Başarıyla Tamamlandı

Çin’in Taiwan adası çevresindeki deniz ve hava sahalarında gerçekleştirdiği müşterek askeri tatbikatta öngörülen görevlerin tam olarak yerine getirildiği açıklandı.



Çin Halk Kurtuluş Ordusu’na bağlı Doğu Harekât Alanı Komutanlığı Sözcüsü Kıdemli Albay Shi Yi bugün yaptığı açıklamada, Taiwan adası çevresindeki deniz ve hava sahalarında gerçekleştirdikleri müşterek askeri tatbikatın öngörülen görevleri tam olarak yerine getirdiğini ve birliklerin entegre ve müşterek muharebe kabiliyetinin etkin bir şekilde test edildiğini belirtti.

Sözcü, Doğu Harekât Alanı Komutanlığı’na bağlı birliklerin ülkenin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü korumak için Taiwan Boğazı’ndaki durumu yakından takip ederek, askeri eğitimleri sürdürmeye devam edeceğinin ve Taiwan Boğazı yönünde düzenli olarak muharebe hazırlık devriyeleri düzenleyeceğinin altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.