Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hakkari AİLE kosgeb ak parti Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump İle Bir Araya Geldi

Çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) başkenti Vaşington’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Beyaz Saray’a gelişlerinde makam aracından inişlerinde, ABD Başkanı Trump ve eşi Melania Trump tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump ile tokalaşmalarının ardından eşleriyle birlikte basın mensuplarına görüntü vererek daha sonra baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Oval Ofis'e geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.