Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan babacan

İngiltere’nin En Fazla İthalat Yaptığı Ülke Çin Oldu

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi (ONS), Çin’in Almanya'nın yerini alarak, ilk defa İngiltere’nin en büyük tek ithalat pazarı haline geldiğini açıkladı. ONS’den yapılan açıklamada, yüz maskesi ve kişisel koruyucu donanım üretiminden dolayı Çin’in tekstil ürünlerine yönelik talebin arttığı ve söz konusu gelişmenin kısmen bu durumdan kaynaklandığı kaydedildi.



ONS’ın verilerine göre, Çin’den İngiltere’ye ürün ihracatı, 2018 yılının başından bu yılın ilk çeyreğinin sonuna kadar geçen sürede yüzde 66 artarak 16.9 milyar sterline yükseldi. Çin’in 2020 yılında Almanya’ya yaptığı ithalat yüzde 5.4 oranında artarak 116,2 milyar avro olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.