Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin Muhbir ysk Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Nanjing’de Kovid-19 Vaka Sayısı 100 Olunca Sıkı Önlemler Alındı

Çin’in doğusundaki Jiangsu eyaletinin merkezi Nanjing, kentte son dönemde Kovid-19 vakalarında görülen artış sonrasında, salgına yönelik önlem ve kontrol tedbirlerini sıkılaştırdı. Belediye Salgın Önleme ve Kontrol Merkezi, tedbir olarak kentteki bütün perakende eczanelerde vatandaşlara ateş düşürücü, öksürük, virüs önleyici ve antibiyotik ilaç satışlarının askıya alındığını belirtti.



Tedbir olarak ayrıca kentin acil servisler ve ateşi yüksek olanların tedavi edildikleri klinikler dışındaki büyük hastanelerinde randevu kaydı uygulamasına geçilmesi yönünde çağrıda bulunulurken, kapalı tesisler ve çevrimdışı eğitim hizmetlerinin de faaliyetleri askıya alındı. 9,3 milyondan fazla nüfusuyla bir mega kent olan Nanjing’de geçen hafta birkaç havalimanı çalışanının Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından bildirilen yerel kaynaklı Kovid-19 vakalarının sayısı 100’ü geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.