Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Sıkıntı 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı TOBB Türkiye LPG Meclisi Başkanlığına kim seçildi Phaselis 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti

NIO, 15 Bin Avrodan Ucuz Elektrikli Otomobil Üretmeye Hazırlanıyor

markası NIO, adana, kendini elektrikli otomobil pazarında kanıtlamak amacıyla yakında birbirinden yeni marka lanse edecek. Elektrikli otomobil üreticisi NIO, mevcut markaları NIO ve ALPS’in yanı sıra alt ürün yelpazesi pazarını bütünüyle kapsamak için yeni bir araç markasını daha pazara sunmaya hazırlanıyor. Üreticinin amacı, müşterilere daha ucuz ve erişilebilir ürünler sunabilmek; piyasaya düşük satış fiyatlı ürünler sürerek müşteri portföyünü genişletmek…



Bu projenin kod adı ‘Firefly’ veya ‘GJ’. Fiyatlar 14 bin avrodan başlayıp 29 bin avroya kadar çıkacak. Şimdilik piyasaya sürülme tarihi belirlenmiş değil ancak seri üretimin 2024 yılında başlatılması hedefleniyor. Bu arada NIO’nun geçen yıl bir ikinci marka lanse etmiş olduğu anımsanmalı. Bu model 29 bin avro ile 43 bin avro arası fiyatlarla sunuluyor.

Üçüncü marka da daha öncekilerde olduğu gibi bağımsız biçimde yönetilecek ve kendi özerk kaynak ve geliştirme sistemlerine ve yönetim kadrosuna sahip olacak. Hazırlıklar kapsamında Beijing ve Shanghai ekipleri, şimdiden agresif bir işe alma sürecine girdi. Şirket, şu anda 16 bin olan çalışan kadrosunu yeni markayla birlikte büyütecek.

Anahtar Kelimeler:
çinNio
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.