Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Uluslararası Animasyon Fuarı, 29 Eylül’de Kapılarını Açıyor

17. Çin Uluslararası Animasyon Festivali, 29 Eylül-4 Ekim günlerinde Çin’in Zhejiang eyaletinin Hangzhou kentinde düzenlenecek.

Çin Medya Grubu, Çin Ulusal Radyo ve Televizyon İdaresi ve Zhejiang Valiliği tarafından ortaklaşa düzenlenen fuarda sergiler, yarışmalar, forumlar ve ticari faaliyetler gerçekleştirilecek. Fuarda düzenlenen etkinliklerle yerli ve yabancı sinema, televizyon ve animasyon şirketleri arasındaki temasın yoğunlaştırılması hedefleniyor.

İlki 2005’te düzenlenen Çin Uluslararası Animasyon Festivali, şu ana kadar 80’den fazla ülke ve bölgeden katılımcı çekti. Festivale katılan şirketlerin ve kurumların sayısı 17 bine ulaştı, katılımcı sayısı ise 18 milyonu aştı. İmzalanan sözleşmelerin tutarı da 170 milyar yuana yükseldi. Festival yıllar içinde Çin’deki en büyük ölçekli, en çok bilinen ve en etkili animasyon şenliğine dönüştü.

Çin’deki animasyon endüstrisi son yıllarda hızlı bir gelişim dönemine girdi. Ülkenin animasyon endüstrisinin toplam üretimi 2019’da 194 milyar 100 milyon yuanı buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.