Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon kurban bayramı

Yunanistan'ın Mikonos Adasında Müzik 24 Saat Yasaklandı

Türkiye'de vatandaşları ev, apartman, cadde ve sokak ile tatilde canından bezdiren yüksek sesle müzik felaketine karşı önlem isteyenlere karşı bazı siyasetçiler dahil hafif meşrep eylemler yapılırken Yunanistan Mikonos adasında müziği 24 saat yasakladı.



Yunanistan’ın Mikonos Adası’nda yeni Covid 19 tedbirleri kapsamında Restaurant bar ve kafelerde müzik çalmak gün boyu yasaklandı.

Yunanistan Mikonos Adası’nda yeni koronavirüs enfeksiyonlarının artış göstermesi üzerine hareket kısıtlılığı getirildi. Gece 1 ile sabah 6 arası sadece işe gidiş gelişler ve sağlık amaçlı sokağa çıkmaya izin verilecek. Tedbirler bugünden itibaren uygulamaya başlandı.

Mikonos adası yılda 1 milyon turist çekiyor.

Kısıtlamalar 26 Temmuz’a kadar yürürlükte kalacak.

Turizm yunan ekonomisinin beşte birini oluşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.