Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin erdoğan tüik sultangazide banka soygunu zamanında başlamayan filmler kılıçdaroğlu başdanışman şampiyon rekor sınırların ihlali tamer hassan filmleri çin David Dastmalchian

Anadolu Eğitim Sendikası İzmir Şube Bürosunu Açtı

Anadolu Eğitim Sendikası İzmir İl Şube bürosunun açılışını AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici gerçekleştirdi.

İzmir İl Şube bürosunun açılışına AES MYK üyeleri, Denizli İl Başkanı Önder Kompas ve Denizli yönetim kurulu üyeleri, Manisa il Başkanı Doğan Yılmaz, AES İzmir İlçe temsilcileri Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol ve Başkan Yardımcısı Aykan Düzova ve AES üyeleri katıldı. 

Açılışta konuşan AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Anadolu Eğitim Sendikası İzmir şubesinin bürosunu açmaktan mutlu olduklarını söyledi. Öğretici konuşmasında şöyle dedi. "Bu güzel günde aramızda olan bütün arkadaşlarımıza, misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. AES Türkiye'de bağımsız sendikacılığın adresidir. Bütün amacı eğitim ve eğitimcinin sorunlarını gündeme getirmek olan sendikamız ülkemizin her yerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir' de Adnan Sarısayın Başkanımızın önderliğinde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmaların neticesinde İzmir'e daha da büyüyeceğimize inanıyorum. İzmir Şube büromuzun sendikamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. " 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.