Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE gündem özeti çin Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan

Bakan Özer, Kosova Başbakanı Kurti İle Görüştü

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kosova'ya gerçekleştirdiği ziyaretin ikinci gününde, Başbakan Albin Kurti ile bir araya geldi. 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Başbakan Albin Kurti'ye nezaket ziyaretinde bulundu.  Bakan Özer, Kosova Eğitim, Bilim, Teknoloji ve Yenilik Bakanı Arberie Nagavci ile de bir araya geldi. 

Başkent Priştine'deki bakanlık binasında gerçekleşen heyetler arası görüşmede, iki ülke arasındaki eğitim iş birliğine dair konular ele alındı.

Bakan Özer daha sonra Elena Gjika İlköğretim Okulunun ardından Türkiye Maarif Vakfı Priştine Okulunu da ziyaret etti. 

Bakan Özer'e AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Burcu Eyisoy Dalkıran, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener ve Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.