Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

İlkokullarda Tüm Sınıf Düzeylerinde Tam Zamanlı Uzaktan Eğitime Geçildi

Kovid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda yapılan değerlendirmeler sonucunda yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçiş konusunda bazı yeni kararlar alındı. İlkokullarda tüm sınıf düzeylerinde tam zamanlı uzaktan eğitime geçildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan yeni tedbirlere istaneden yapılan yazılı açıklamada ; "Ülkemiz genelinde uygulanan Kovid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda yapılan değerlendirmeler sonucunda yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçiş konusunda bazı yeni kararlar alınmıştır. Buna göre

-İlkokullarda tüm sınıf düzeylerinde tam zamanlı uzaktan eğitime geçirildi. 

-Ortaokulların tüm sınıf düzeylerinde (8. sınıflar hariç) tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecektir.

-Liselerin tüm sınıf düzeylerinde (12. sınıflar hariç) tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecektir.

-8 ve 12 sınıflara ile mezunlara yönelik düzenlenen restekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarına Cumantesi ve Pazar günleri de dahil devam edilecektir.

-Okul Öncesi eğitim kurumları yüz yüze eğitime mevcut şekilde devam edeceklerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.