Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen Ebru Gündeş tarkan ambulans kıbrıs 2016 yıl bütçesi İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu ted muş

TEÇ-SEN, BASK’a Katılma Kararı Aldı

Merkezi Ankara’da bulunan  ve kısa adı TEÇ-SEN olan  Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Konfederasyonu BASK’a katılma kararı aldı.


Yaklaşık 10 bin üyesi bulunan TEÇ-SEN Genel Başkanı Ümit Demirel, üyelik başvurusu nedeniyle BASK  genel merkezinde düzenlenen toplantıda BASK’a katılma kararı aldıklarını açıkladı.

Başkan Demirel  toplantıda yaptığı konuşmada;  sendikal anlayış olarak BASK konfederasyonu ile aynı amaçlar için mücadele ettiklerini belirterek  “Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonunun, yirmi yıllık tecrübesi ile TEÇ-SEN’in 16 yıllık tecrübesini birleştirmek istediklerini, memur sendikacılığının yeni bir döneme ve anlayışa evrilmesi gerektiğini, bu nedenle BASK’a katıldıklarını ifade etti.

Başkan Demirel konuşmasında; TEÇ-SEN’in temel ilkelerinden biri “Birlikte Daha Güçlüyüz” ilkesidir. Memurlar olarak siyasetin kontrolünde ve siyasi partilerin yedeğinde olmayan, çalışanın hakkını arayacak, hukukunu koruyacak gerçek sendikalara  ihtiyaç olduğunun bilincindeyiz. Türkiye’nin 81 ilinde aktif olarak faaliyet gösteriyoruz. BASK’a katılma kararımız, güçlerimizi birleştirme, ortak hedeflerimize birlikte yürüme, birlikte mücadele etme kararıdır.”dedi.

BASK Konfederasyonu Genel Başkanı Bayram Zengin ise, “BASK olarak kurulduğumuz 11 Nisan 2002 tarihinden bu yana yürüttüğümüz bağımsız sendikacılık mücadelesinde en küçük bir taviz vermediklerini, kimsenin arka bahçesi olmadıklarını ve kimsenin arka bahçesinde  de olmayacaklarını belirterek, TEÇ-SEN sendikasının konfederasyonlarına katılmasıyla BASK’ın daha da güçlendiğini belirtti.

TEÇ-SEN’in başarılı çalışmalarının gıpta le izlediklerini belirten Zengin, TEÇ-SEN Genel Başkanı Ümit Demirel ve mücadele arkadaşlarını BASK bünyesinde görmekten gurur duyduklarını, katılım kararının BASK’a ve memurların onur mücadelesine bir BAYRAM HEDİYESİ olduğunu  belirterek TEÇ-SEN yönetici ve üyelerine BASK’a duydukları güven için teşekkür etti.
TEÇ- SEN Genel Başkanı Ümit DEMİREL, üyelik  başvuru evraklarını, BASK Genel Başkanı Bayram ZENGİN’e takdim etti.

Toplantıda TEÇ-SEN Genel Başkanı Ümit Demirel’e Genel Sekreter S. Burçin Poyraz ile Genel Başkan Yardımcısı Ali Güler eşlik etti.

Toplantıda BASK Genel Sekreteri ve AES Genel Başkanı M. Alper ÖĞRETİCİ, Genel Mali Sekreter Hanife YAZAR, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Bağımsız Büro-Sen Genel Başkanı Erkut DEMİRCİ, Genel Eğitim Sekreteri ve BATOÇ-Sen Genel Başkanı Erdal Bayram,  Genel Mevzuat Sekreteri Ve Bağımsız Sağlık-Sen Genel Sekreteri Feyzullah Tiryaki, Bağımsız Yapı-İmar Sen Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Bozbıyık ve Bağımsız Yapı-İmar Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Vedat Aktaş  da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.