Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan, “Kudüs Peşkeş Çekilemez”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, ABD Başkanı Donald Trump’ın  İsrail-Filistin meselesi ile ilgili ‘Yüzyılın Planı” diye nitelendirdiği sözde planına sert tepki gösterdi.  “Yüzyılın Planı” teranesiyle sunulan kurgunun, emperyalizmin bir başka kılıfı olduğunu kaydeden Genel Başkan Geylan, “Son bir asırdır dünyanın dört bir yanında yüzbinlerce masumun katili olanların, Kudüs’ü İsrail’e peşkeş çekme hadsizliğini tarih elbet yazacak.” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Yüzyılın Planı” teranesiyle sunulan kurgu, emperyalizmin bir başka kılıfıdır.

Bu cüret, asla kabul edilemez!

Son bir asırdır dünyanın dört bir yanında yüzbinlerce masumun katili olanların, Kudüs’ü İsrail’e peşkeş çekme hadsizliğini tarih elbet yazacak.

Tarih, emperyalizme köle olan sözde Müslüman bölge ülkelerini de tabii ki yazacak!

Atalarından miras kalan topraklar işgal edilirken ve masumlar katledilirken vahşi emperyalizmin uşaklığını yapan bu haysiyetsizlik de tarihin vicdanında ve ilahi adaletin huzurunda elbet mahkûm olacaktır!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.