Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

“15 Temmuz Hainlerinin Ekonomik Tahribatını Tüccarımızla, Sanayicimizle, Çalışanlarımızla Omuz Omuza Çalışarak Atlattık.”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin büyüyen ve gelişen güçlü Türkiye’yi hedef aldığını belirterek “Demokrasimiz için nöbette, ekonomimiz için gece gündüz işimizin başındayız.” dedi.

ATO Başkanı Baran, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin, 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında verdiği kahramanca mücadelenin içerde ve dışarda hainlerin oyununu bozduğunu belirten Baran, “Türk milleti, ihanetin karşısında topyekün durarak destan yazdı. Birlik ve beraberliğimizin gücünü, Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. ” dedi.

15 Temmuz’un ekonomiye verdiği hasar karşısında ekonominin tüm aktörlerinin koordineli hareket ettiğini kaydeden Baran, “15 Temmuz hainlerinin ekonomik tahribatına karşı tüccarımızla, sanayicimizle, çalışanlarımızla omuz omuza çalıştık. Bu millet 15 Temmuz hainlerini de, ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesi veren vatanseverleri de unutmayacak.” ifadelerini kullandı.

Türk milletinin darbeyi önlemek için uçakların, tankların ve tüfeklerin karşısına kendini siper ettiğini hatırlatan Baran, 15 Temmuz’un bir demokrasi zaferi olduğunu söyledi.  Baran, “15 Temmuz Gecesi, milli birlik ve beraberliğimizin vücut bulduğu direnişin simgesi oldu. Vatan söz konusu olduğunda bu milletin her bir evladı tereddüt etmeden canını ortaya koyabileceğini tüm dünyaya gösterdi. Demokrasiye ve vatanına sahip çıkmak için şehit düşen demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.