Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Hisarcıklıoğlu: “Çanakkale Zaferi, Milli Mücadele Ruhumuzun Aynasıdır”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Çanakkale Zaferi, milli mücadele ruhumuzu anlatan, tarihimizin en büyük başarılarından birisidir. Bu başarı, bir ve beraber olduğumuzda neleri başarabildiğimizin ve istiklalimizden asla vazgeçmeyeceğimizin dünyaya ilanıdır” dedi.

 

Hisarcıklıoğlu mesajında şu cümlelere yer verdi:

 

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi tarihimiz için çok anlamlı bir sayfadır. Ecdadımızın burada verdiği topraklarını koruma ve istiklal mücadelesi, hem bizler için hem de gelecek nesillerimiz için örnektir. Canlarını ortaya koyarak bu mücadeleyi yapan insanların torunları olarak, bu asil mirasa layık olmak en değerli görevimizdir.

 

Çanakkale zaferi, Kurtuluş Savaşı’mızın da özünü oluşturan, temelini atan, bitkin ve yorgun Anadolu’yu İstiklal Harbinde yeniden ayağa kaldıran güçtür. Bir milletin yeniden doğuşunun ilk işaretidir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kahramanlarımızın ruhları şad olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.