Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor Kurban kesim bedeli Avrasya Hastanesi İzmir depremi

Maliye Bakanı Ağbal'dan Müjde

Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Maliye Bakanlığı olarak sadece Sağlık Bakanlığı değil tüm bakanlıkların personel taleplerini değerlendirerek bu ihtiyaçların karşılanması konusunda bir planlama yapacağız” dedi.

Bakan Ağbal, Meclis Genel Kurulu’nda Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının üçüncü bölümü üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Sağlık Bakanlığı ile ilgili kontenjan ve atamalarla ilgili konuların gündeme getirildiğini belirten Ağbal, “Sağlık Bakanlığımızla Maliye Bakanı olarak birlikte bu konuları görüşüyoruz. Bir taraftan tabii ki sağlık sektöründe personel ihtiyacı konusunda bakanlığımızın talebi vardır. Diğer taraftan da Maliye Bakanlığı olarak sadece Sağlık Bakanlığı değil tüm bakanlıkların personel taleplerini değerlendirerek bu ihtiyaçların karşılanması konusunda bir planlama yapacağız. Sayın Bakanımızla ilgili arkadaşlarla görüşüyoruz. Tabii ki burada bütçe imkanlarını da dikkate alacağız. Bunların hem zamanlaması hem de kontenjanın adedi konusunda inşallah bir noktada çözüm üretildiği zaman da bunu zaten kamuoyuyla paylaşmış olacağız” yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.